banner

Grusgrav på Fyn

Få adgang til den bedste grusgrav på Fyn

Står du og mangler grus til byggeprojekter eller andre entreprenør opgaver? Hos Kai Andersens EFTF. finder du et stort udvalg af gode produkter – eksempelvis grus, sten og sand.

Vi har søgt at være indehaver af et stort sortiment af grus, såsom afretningsgrus og stabilgrus, således du aldrig skal nøjes, når du står midt i et byggeprojekt.
Som en af landets dygtigste inden for faget, har vi det moderne udstyr, der skal bruges for at gøre det til en nem proces for dig, når du handler grus ved os.
Derudover har vi udviklet vores logistik, således det er nemt og bekvemt for dig at komme ind og ud uden det store besvær.
Samtidig vil vi gerne udbyde fantastiske priser til vores kunder – så vi samler det hele i én samlet pakke, hvor kvalitet og gode priser er nøgleord.

En grusgrav du kan have tillid til   

KA Grus kan tilbyde harpede og vaskede materialer, og vi sælger typisk grusgravmateriale til byggeri og anlægsarbejde til store dele af Danmark med vores beliggenhed på Vestfyn.
Som et bevis på, at vi stoler på det materiale vi sælger, har vi valgt at anvende egen grusgrav til vores egne projekter. Du kan altså være sikker på, at vores produkter vil være i top, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt kvaliteten rækker.

Uanset om der er tale om store eller små byggeprojekter, så vil du i vores grusgrav altid blive mødt af kompetence og servicemindede medarbejdere, som har en passion og et mål om at gøre din oplevelse i grusgraven så god som mulig.

 

Åbningstider i Grusgraven

Vores dygtige og erfarne medarbejdere står til rådighed for at hjælpe dig igennem grusgraven, og du kan være sikker på, at de ved, hvad de laver!

Vi holder åbent alle dag fra kl.06.30 – 15.30, bortset fra om fredagen, hvor vi går på weekend kl.14.30

 

Kontaktpersoner

kontaktpersoner

Margit

Tlf. nr.: 22 69 17 92
Direkte nr.: 88 44 70 10

E-mail: margit@kai-andersen.dk

kontaktpersoner

Majbrith

Tlf. nr.: 21 71 36 25
Direkte nr.: 88 44 70 12

E-mail: majbrith@kai-andersen.dk

kontaktpersoner

Mike Gulbæk Thomsen

Tlf. nr.: 25 24 04 50
Direkte nr.: 88 44 70 08

E-mail: mike@kai-andersen.dk

close buttom

Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!


Eller ring til os 64751259

Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!