banner

Containerkørsel

Hos Kai Andersens EFTF. er vi eksperter i containerkørsel, og vores store erfaring på området og moderne vognpark bestående af 20 stk. 4 – 7 akslede vogntog er din garanti for at containerkørsel opgaven altid løses professionelt og til din tilfredsstillelse.

Vi har et bredt udvalg af containere, der omfatter både åbne og lukkede containere i varierende størrelser fra 8 til 40 m3. Vore containerkørsel er ideel til f.eks. affald, grøntsager, murbrokker og korn for både private og erhvervsdrivende, der har behov for dette.

Vores store vogntog giver os mulighed for sikker og hurtig containerkørsel af jord og grus f.eks. i forbindelse med entreprenørarbejde og andet byggeri hos både private og i erhvervsmæssig sammenhæng på Fyn.

 

Containerkørsel på Fyn og i Trekantsområdet

Kai Andersens EFTF. tilbyder primært containerkørsel på Fyn og i Trekantsområdet, men vi er meget fleksible, så kontakt os, hvis du har et andet eller mere specifikt behov, og så finder vi en løsning, der passer til din situation. Vi har en masse erfarne og servicebevidste medarbejdere som levere kvalitet i deres arbejde. Du får som privat placeret containeren lige hvor det passer dig bedst i forbindelse med containerkørsel på Fyn. Ved byggerier sørger vi for at få fjernet containerne hurtigt, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 

Kontakt os og få et tilbud

Hos Kai Andersens EFTF. leverer vi altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser på containerkørsel og flytning af container, og vi overholder naturligvis aftalte betingelser og leveringstider. Ønsker du et godt tilbud på containerkørsel på Fyn, så kontakt os på 64 75 12 59 eller på info@kai-andersen.dk.

 

Andre typer kørsel – fx flytning af container

Hos Kai Andersen har vi en stor og velassorteret vognpark, der gør at vi kan byde ind på mange forskellige opgaver inden for containerkørsel. Som landmand kan du gøre brug af vores gylletransport, eller få flyttet en mejetærsker på en specialtransport. Vi har mange erfarne og kvalitetsbevidste vognmænd i Odense, som sætter sikkerhed og service højt – bl.a. ved flytning af container. De er fleksible og bidrager til at du får din opgave løst hurtigt og som du ønsker det. Vi kan naturligvis også være behjælpelig med rådgivning og vejledning omkring containerkørsel og flytning af container, skulle du være i tvivl om hvilken type transport eller kørsel din opgave kræver.

  Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!


  Eller ring til os 64751259

  Kontaktpersoner

  kontaktpersoner

  Margit Jensen - Transportchef – Kraner – storkunder

  Tlf. nr.: 22 69 17 92
  Direkte nr.: 88 44 70 10

  E-mail: margit@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  Jonas Andersen – Beregner

  Tlf. nr.: 20 69 22 96
  Direkte nr.: 88 44 70 09

  E-mail: jonas@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  David Albertsen - Disponent

  Tlf. nr.: 25 24 04 25
  Direkte nr.: 88 44 70 01

  E-mail: david@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  Emma Lerche - Disponent

  Tlf. nr.: 25 24 04 40
  Direkte nr.: 88 44 70 11

  E-mail: emma@kai-andersen.dk