banner

Nyheder

Kai Andersen’s Eftf A/S, er pr. 1/6.2016 blevet ISO 9001 godkendt. Vi er stolte over at vi kan fremvise certifikat på at vi har forretningsgange og kvalitet på plads til glæde for nye og eksisterende kunder samt forretningsforbindelser. Vores dedikerede personale skal have æren for at vi er lykkedes med erhvervelsen af certifikatet.

Kai Andersen har investeret i en helt ny type asfaltudlægger, som kan bruges til både grus og asfalt på stier samt efterbehandling og lukning af rørnedgravning. Se video af den effektive udlægger:

Kai Andersens Eftf. A/S har valgt at investere i moderne flådestyring i bestræbelserne på at styrke vores grønne profil. Track & trace, kommunikation, fjernaflæsning af tachograf, navigation samt ikke mindst eco-drive, er de vigtige elementer i denne investering. Vi vil overfor vores kunder altid kunne dokumentere vores bilers adfærd i trafikken. Et moderne eco-drive system vil hjælpe os med at nedbringe vores brændstofforbrug og dermed også udledning af CO2, hvilket selvsagt vil styrke vores grønne profil.

Vi ser frem til at denne investering vil gøre os endnu mere attraktiv overfor eksisterende og ikke mindst kommende nye kunder, som netop lægger vægt på at indtræde i aftaler med den professionelle transport partner – helt i tråd med vores Vision.

Systemet vil være implementeret i alle Kai Andersens biler i april 2015.

 

Ledige stillinger:

Ingen ledige stillinger i øjeblikket

Kontaktpersoner

kontaktpersoner

Margit

Tlf. nr.: 22 69 17 92
Direkte nr.: 88 44 70 10

E-mail: margit@kai-andersen.dk

kontaktpersoner

Majbrith

Tlf. nr.: 21 71 36 25
Direkte nr.: 88 44 70 12

E-mail: majbrith@kai-andersen.dk

kontaktpersoner

Mike Gulbæk Thomsen

Tlf. nr.: 25 24 04 50
Direkte nr.: 88 44 70 08

E-mail: mike@kai-andersen.dk

close buttom

Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!


Eller ring til os 64751259

Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!