banner

Nyheder

Kai Andersens Eftf. A/S har valgt at investere i planlægningssystemet webTour, som i højere grad, skal hjælpe virksomheden med at dokumentere udførte opgaver overfor vores kunder. Vi vil kunne vedhæfte følgesedler, billeder og anden dokumentation til ordren såfremt kunden måtte ønske at få dette tilsendt som dokumentation til en udført opgave. Implementering vil foregå i efteråret 2018, hvorefter vi forventer at levere en mere smidig og ekstra kundevenlig respons til vores samarbejdspartnere.

Kai Andersen har investeret i en helt ny type asfaltudlægger, som kan bruges til både grus og asfalt på stier samt efterbehandling og lukning af rørnedgravning. Se video af den effektive udlægger:

Kai Andersens Eftf. A/S har valgt at investere i moderne flådestyring i bestræbelserne på at styrke vores grønne profil. Track & trace, kommunikation, fjernaflæsning af tachograf, navigation samt ikke mindst eco-drive, er de vigtige elementer i denne investering. Vi vil overfor vores kunder altid kunne dokumentere vores bilers adfærd i trafikken. Et moderne eco-drive system vil hjælpe os med at nedbringe vores brændstofforbrug og dermed også udledning af CO2, hvilket selvsagt vil styrke vores grønne profil.

Vi ser frem til at denne investering vil gøre os endnu mere attraktiv overfor eksisterende og ikke mindst kommende nye kunder, som netop lægger vægt på at indtræde i aftaler med den professionelle transport partner – helt i tråd med vores Vision.

Systemet vil være implementeret i alle Kai Andersens biler i april 2015.

 

Ledige stillinger:

Vi søger stabile og loyale chauffører, gerne med erfaring fra landbrug, entreprenørkørsel, containerkørsel eller lignende. Vi tilbyder ordnede forhold bl.a. godkendt overenskomst mellem DTL og 3F. Vores virksomhed har eksisteret i over 75 år og har primært opgaver på Fyn og omliggende øer.

Du vil skulle køre ud fra Ellehaven 48, 5690 Tommerup, hvor vi også har administration og værksted liggende. Send meget gerne din ansøgning på mail til: martin@kai-andersen.dk indeholdende hvad du tidligere har beskæftiget dig med samt hvilke arbejdsgivere du har arbejdet for.

  Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!


  Eller ring til os 64751259

  Kontaktpersoner

  kontaktpersoner

  Margit Jensen - Transportchef – Kraner – storkunder

  Tlf. nr.: 22 69 17 92
  Direkte nr.: 88 44 70 10

  E-mail: margit@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  Jonas Andersen – Beregner

  Tlf. nr.: 20 69 22 96
  Direkte nr.: 88 44 70 09

  E-mail: jonas@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  David Albertsen - Disponent

  Tlf. nr.: 25 24 04 25
  Direkte nr.: 88 44 70 01

  E-mail: david@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  Emma Lerche - Disponent

  Tlf. nr.: 25 24 04 40
  Direkte nr.: 88 44 70 11

  E-mail: emma@kai-andersen.dk