banner

Referencer

Kai Andersens Eftf. A/S leverer altid upåklagelig service, overholder aftaler og er fleksible, når det er nødvendigt. Kontormedarbejdere såvel som vognmænd er let tilgængelige. Vi oplever altid, at deres kommunikation med os som kunde er behagelig, serviceminded og konstruktiv. Den løsningsorienterede tilgang, som Kai Andersens Eftf. A/S er garant for gør, at en hvilken som helst opgave kan udføres effektivt og med høj kvalitet, dermed bliver resultatet altid i top. På grund af dette er Kai Andersens Eftf. A/S vores foretrukne vognmandsfirma, og vi kan hos Tyrsbjerglund Anlægsgartner varmt anbefale dem.

Niels Kristian Legind, Tyrsbjerglund Anlægsgartner

Politik

Vi vil til enhver tid levere professionelle og attraktive transportydelser til kunder der ønsker og har behov for at få transporteret materiel, råstoffer, materialer.

Ved at have en strømlinet virksomhed med en solid bundlinje skaber vi en troværdig og fremtidssikret virksomhed for vore kunder, medarbejdere, ejere og andre interessenter.

Ved at have en prissætning, der er kalkuleret sikrer vi den bedste pris hver gang til gavn for gensidig værditilvækst og fastholdelse af kundesegmenter.

Gennem god og fleksibel planlægning af udførelse af opgaver og et velplejet materiel af nyere dato, sikrer vi at belaste miljøet mindst muligt.

Vi vil altid følge med i den teknologiske udvikling for det materiel vi har og er villige til investere når dette anses for fordelagtigt for vores forretning.

Gennem vores forpligtende arbejde med og brugen af vort ledelsessystem sikrer vi løbende at forbedre vores virksomhed og dermed styrke vores position som professionel og attraktiv transportør.

  Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!


  Eller ring til os 64751259

  Kontaktpersoner

  kontaktpersoner

  Margit Jensen - Transportchef – Kraner – storkunder

  Tlf. nr.: 22 69 17 92
  Direkte nr.: 88 44 70 10

  E-mail: margit@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  Jonas Andersen – Beregner

  Tlf. nr.: 20 69 22 96
  Direkte nr.: 88 44 70 09

  E-mail: jonas@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  David Albertsen - Disponent

  Tlf. nr.: 25 24 04 25
  Direkte nr.: 88 44 70 01

  E-mail: david@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  Emma Lerche - Disponent

  Tlf. nr.: 25 24 04 40
  Direkte nr.: 88 44 70 11

  E-mail: emma@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  Arne Nielsen – Driftsleder

  Tlf. nr.:
  Direkte nr.: 25 24 04 44

  E-mail: