banner

Gylletransport

Hos Kai Andersens eftf. tilbyder vi kørsel og gylletransport for landbruget, da vi er eksperter i flytning af gylle, korn og spildevand. I vores moderne vognpark har vi bl.a. 9 specialdesignede tankvogne med en kapacitet på 40 m3, der med en læsse og aflæssetid på 3 – 5 minutter sikrer hurtig, sikker og effektiv gylletransport og andet landbrugstransport.

 

Vi transporterer også korn og spildevand for landbruget

Vores vognpark til gylletransport og lignende er yderst fleksibel og meget omfattende, og vi har derfor også mulighed for at tilbyde 20 lastvogne, der kan køre korn til og fra landbrugskunder eller lave gylletransport. Vi kan ligeledes sikkert og effektivt transportere spildevand fra landområder og bryggerier til de store rensningsanlæg.

 

Vi laver gylletransport på Fyn og i Trekantsområdet

Kai Andersens eftf. tilbyder primært gylletransport og øvrig landbrugstransport på Fyn og i Trekantsområdet, men vi er meget fleksible, så kontakt os, og vi finder en løsning, der passer til dine ønsker og behov for f.eks. gylletransport. Vi udfører opgaverne effektivt og fleksibelt, med en stab på 60 veluddannede og erfarne medarbejdere kan vi klarer mange opgaver inden for landbrugstransport og gylletransport.

 

Kontakt os for et tilbud på gylle kørsel

Hos Kai Andersens eftf. leverer vi altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser på gylle kørsel og transport, og vi overholder naturligvis aftalte betingelser og leveringstider. Ønsker du et godt tilbud på gylletransport eller gylle kørsel, så kontakt os på 64 75 12 59 eller på info@kai-andersen.dk.

 

Andre typer kørsel end gylle kørsel

Skal du udvide dine stalde eller bygge til, og ikke lige har behov for gylle kørsel, så kører vi også containerkørsel med grus og jord til eller fra din ejendom. Vi kan også flytte dine store maskiner, når du har brug for dem et andet sted og du ikke må kører på vejene. Det kræver en specialtransport som ikke er det samme som gylletransport, og vi har flere lastbiler til dette og stor erfaring med det. Vi udfører altid vores kørsler og transporter med tanke på sikkerheden og at yde en god og effektiv service uanset om du skal bruge gylletransport eller andre typer kørsel.

  Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!


  Eller ring til os 64751259

  Kontaktpersoner

  kontaktpersoner

  Margit Jensen - Transportchef – Kraner – storkunder

  Tlf. nr.: 22 69 17 92
  Direkte nr.: 88 44 70 10

  E-mail: margit@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  Jonas Andersen – Beregner

  Tlf. nr.: 20 69 22 96
  Direkte nr.: 88 44 70 09

  E-mail: jonas@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  David Albertsen - Disponent

  Tlf. nr.: 25 24 04 25
  Direkte nr.: 88 44 70 01

  E-mail: david@kai-andersen.dk

  kontaktpersoner

  Emma Lerche - Disponent

  Tlf. nr.: 25 24 04 40
  Direkte nr.: 88 44 70 11

  E-mail: emma@kai-andersen.dk