Gylletransport

Hos Kai Andersens Eftf. tilbyder vi kørsel og gylletransport for landbruget, da vi er eksperter i flytning af gylle, korn og spildevand. I vores moderne vognpark har vi bl.a. 9 specialdesignede tankvogne med en kapacitet på 40 m3, der med en læsse og aflæssetid på 3 – 5 minutter sikrer hurtig, sikker og effektiv gylletransport og andet landbrugstransport.

Vi er specialister inden for håndtering og transport af gylle og tilbyder effektive og pålidelige løsninger til landmænd og landbrugsvirksomheder. Med vores omfattende erfaring og dedikerede team er vi klar til at imødekomme alle dine gyllerelaterede behov.

Hos Kai Andersens Eftf. forstår vi vigtigheden af en pålidelig og effektiv gylle kørsel. Vi ved, at det er afgørende for landmændene at kunne håndtere og flytte gyllen på en sikker og miljøvenlig måde. Derfor har vi investeret i moderne udstyr og transporteringsmetoder, der sikrer en problemfri og effektiv proces.

Vores dedikerede team af erfarne chauffører og teknikere er uddannet til at håndtere enhver form for gylletransportopgave. Uanset om du har brug for transport af gylle fra en stald til en mark, fra et lagertankanlæg til en biogasanlæg eller til enhver anden destination, kan du stole på os til at levere en pålidelig og sikker transportløsning.

Vi transporterer også korn og spildevand for landbruget

Transport af korn og spildevand er vigtige processer inden for landbrugs- og affaldsindustrien. For at sikre en effektiv og bæredygtig transport af disse materialer er det vigtigt at anvende egnede transportmetoder og -infrastruktur.

Når det kommer til transport af korn, er lastbiler og jernbaner almindelige valg. Lastbiler kan nemt transportere korn fra marken til lagringsfaciliteter eller til forarbejdningsanlæg. Jernbanen er også en populær transportmetode, især når det kommer til længere afstande og større mængder korn.

Når det kommer til spildevandstransport, spiller tankbiler og rørledninger en vigtig rolle. Tankbiler kan effektivt transportere spildevand fra industrielle og kommercielle områder til behandlingsanlæg. Rørledninger kan også anvendes til at lede spildevand direkte til renseanlæg eller genanvendelsesanlæg.

Uanset om det drejer sig om transport af korn eller spildevand, er det vigtigt at sikre, at transportprocessen foregår så effektivt som overhovedet muligt. Vores vognpark til gylletransport og lignende er yderst fleksibel og meget omfattende, og vi har derfor også mulighed for at tilbyde 20 lastvogne, der kan køre korn til og fra landbrugskunder eller lave gylletransport. Vi kan ligeledes sikkert og effektivt transportere spildevand fra landområder og bryggerier til de store rensningsanlæg.

Vi laver gylletransport på Fyn og i Trekantsområdet

Kai Andersens Eftf. tilbyder primært gylletransport og øvrig landbrugstransport på Fyn og i Trekantsområdet, men vi er meget fleksible, så kontakt os, og vi finder en løsning, der passer til dine ønsker og behov for f.eks. gylletransport. Vi udfører opgaverne effektivt og fleksibelt, med en stab på 60 veluddannede og erfarne medarbejdere kan vi klarer mange opgaver inden for landbrugstransport og gylletransport.

Kontakt os for et tilbud på gylle kørsel

Hos Kai Andersens Eftf. leverer vi altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser på gylle kørsel og transport, og vi overholder naturligvis aftalte betingelser og leveringstider. Ønsker du et godt tilbud på gylletransport eller gylle kørsel, så kontakt os på 64 75 12 59 eller på info@kai-andersen.dk.

Andre typer kørsel end gylle kørsel

Skal du udvide dine stalde eller bygge til, og ikke lige har behov for gylle kørsel, så kører vi også containerkørsel med grus og jord til eller fra din ejendom. Vi kan også flytte dine store maskiner, når du har brug for dem et andet sted og du ikke må kører på vejene. Det kræver en specialtransport som ikke er det samme som gylletransport, og vi har flere lastbiler til dette og stor erfaring med det. Vi udfører altid vores kørsler og transporter med tanke på sikkerheden og at yde en god og effektiv service uanset om du skal bruge gylletransport eller andre typer kørsel.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.