banner

Grusgrav Fyn

  • Bredt udvalg af grus, sten og sand
  • Kvalitetsgrus i form af afretnings- og stabilgrus
  • Konkurrence dygtige priser
  • Harpede og vaskede materialer
  • Grus til alle opgaver
  • Stor viden inden for faget
  • Sælger til store dele af Danmark

 

Få adgang til den bedste grusgrav på Fyn

Står du og mangler grus til eksempelvis byggeprojekter eller andre entreprenøropgaver, så kontakt Kai Andersen Eftf. I vores grusgrav på Fyn finder du nemlig et bredt udvalg af gode produkter til alle opgaver. Vi har eksempelvis grus, sten og sand.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have de bedste materialer til byggeprojekter. Derfor har vi sørget for altid at have et stort sortiment af kvalitetsgrus såsom afretningsgrus og stabilgrus, således du aldrig kommer til at nøjes, når du står midt i et byggeprojekt.

Vi er en af landets dygtigste inden for faget, og vi har det moderne udstyr, der skal bruges for at gøre det til en nem proces for dig, når du handler grus i vores grusgrav på Fyn.
Har du behov for grus eller sten, har vi udviklet vores logistik således, at det altid er nemt og bekvemt for dig at komme ind og ud uden det store besvær. Det skal nemlig være lige til for dig at hente det, du har behov for.

Ud over god service, tilbyder vi også nogle fantastiske, konkurrencedygtige priser til alle vores kunder, så du altid kan være sikker på at få dit grus til en rigtig god pris.

Hos Kai Andersen Eftf. får du altså det hele i én samlet pakke, hvor kvalitet, service og selvfølgelig gode priser er nøgleord.

Prisliste på materialer samt salgs- og leveringsbetingelser (åbner i nyt faneblad)

 

En grusgrav på Fyn du kan have tillid til

Hos Kai Andersen Eftf. er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder det bedste grus, fra vores grusgrav på Fyn. KA Grus kan tilbyde harpede og vaskede materialer, som er klar til brug.

Vi sælger typisk grusgravmateriale til blandt andet byggeri og anlægsarbejde til store dele af Danmark.
Vi ved, at det materiale vi sælger fra vores grusgrav på Fyn, er noget af det bedste. Som bevis på dette har vi valgt at anvende egen grusgrav, til vores egne projekter. Du kan altså derfor være sikker på, at alle vores materialer er i topkvalitet, så du ikke på noget punkt skal gå på kompromis i forbindelse med eksempelvis dit byggeprojekt.

Uanset om der er tale om store eller små byggeprojekter eller omfangsrigt anlægsarbejde, så vil du i vores grusgrav på Fyn altid blive mødt af servicemindede medarbejdere med stor viden indenfor deres fag. De står altid klar til at hjælpe dig med dit projekt, og de har alle en passion og et mål om at gøre din oplevelse i grusgraven, så god som muligt, så du kan komme hjem med lige præcist det, du kom efter.

 

Grusgrav Fyn – adresse og åbningstider

Vi er glade for at kunne tilbyde grus til alle opgaver. Vores dygtige medarbejdere står derfor altid til rådighed i åbningstiderne, så de kan hjælpe dig gennem vores grusgrav på Fyn. Du kan være sikker på, at de ved, hvad de laver! Derfor er du altid sikret den bedste service og vejledning, når du kommer til grusgraven.

Grusgraven er beliggende på Vindebjergvej, Fjeldsted, 5463 Harndrup på Vestfyn

Grusgraven har åbent alle hverdage fra kl.06.30 – 15.30, fredag dog kun til 14.30

Har du behov for at få hjælp til en transport i Odense og på Fyn, så står Kai Andersen Eftf. selvfølgelig også altid klar til at hjælpe dig. Vi er erfarne indenfor blandt andet kranopgaver og specialtransport, så tøv ikke med at tage kontakt til os på tlf. 64 75 12 59 eller på e-mail info@kai-andersen.dk.
Vi glæder os til at tage imod dig!

 

Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!


Eller ring til os 64751259

Kontaktpersoner

kontaktpersoner

Margit

Tlf. nr.: 22 69 17 92
Direkte nr.: 88 44 70 10

E-mail: margit@kai-andersen.dk

kontaktpersoner

Sune Jahnke

Tlf. nr.: 64 75 12 59
Direkte nr.: 88 44 70 11

E-mail: sune@kai-andersen.dk

kontaktpersoner

Jonas Andersen

Tlf. nr.: 20 69 22 96
Direkte nr.: 88 44 70 09

E-mail: jonas@kai-andersen.dk

kontaktpersoner

Stefan Nykjær

Tlf. nr.: 64 75 12 59
Direkte nr.: 27 27 03 91

E-mail: stefan@kai-andersen.dk

kontaktpersoner

Martin Voldfrom

Tlf. nr.: 25 24 04 15
Direkte nr.: 88 44 70 12

E-mail: voldfrom@kai-andersen.dk