banner

Kranopgaver

Hos Kai Andersens EFTF. består vores moderne vognpark af 20 kranvogne i forskellige størrelser og med forskellige kompetencer. Det gør os i stand til at varetage en bred vifte af kranopgaver.

Ingen kranopgave er for stor eller for lille

Vi har kraner og kranvogne, der egner sig til både store og små kranopgaver, hvilket gør det muligt for os at varetage og løse de fleste kranopgaver. Vores store udvalg af kranvogne til kranopgaverne, spænder fra 12 – 100 TM i løftekapacitet, og vognene har en rækkevidde på op til 36 meters højde/længde. Nogle kranopgaver kræver kranvogne med fly-jib og spil, derfor har Kai Andersens EFTF. naturligvis også den type kranvogne i kranparken. Vi overdriver altså ikke, når vi siger, at vi er klar til at løse enhver kranopgave.

Er en blokvogn nødvendig for at løse den givne kranopgave, så ligger vi naturligvis også inde med blokvogne til at flytte store emner. Vi har omfattende erfaring med kranopgaver, der indebærer løft og flytning af store emner, lige fra entreprenørmaskiner og produktionsudstyr til både og huse på op til 40 tons. Som sagt – ingen kranopgave er for stor til Kai Andersen EFTF..

Se hvad vores kran løfter og rækker til

50 TM kran

53 TM kran

85 TM kran

100 TM kran

Vi løser alle kranopgaver med fokus på fleksibilitet og kundeservice

Kai Andersens EFTF. står klar til at løse alle typer kranopgaver på Fyn og i Trekantområdet. Vi er meget fleksible og alsidige, så hvis du befinder dig uden for Fyn og Trekantområdet, så kontakt os alligevel, og vi finder med garanti frem til en løsning, der passer til dine ønsker og behov.
Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser på kranopgaver, og vi overholder naturligvis aftalte betingelser og leveringstider. Ønsker du et godt tilbud en kranopgave, så kontakt os på 64751259 eller på info@kai-andersen.dk.

kranbil løser opgaver    kranopgaver løftearbejde med tag

Kranopgave eller en opgave for en lastbil?

Vi kan også løse opgaver – som kræver lastbiler. Hos Kai Andersen EFTF. har vi 42 forskellige lastbiler, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Er du landmand? Så har du måske brug for en gylletransport eller en specialtransport, hvor vi kan flytte en mejetærsker eller et mindre hus. Til privatkunder eller virksomheder med byggeplaner, kan vi levere grus eller jord med en containerkørsel. Er du i tvivl om, hvilken slags transport din opgave kræver, så ring endelig, vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede med henblik på den bedste og sikreste løsning for dig!

Kontaktpersoner

kontaktpersoner

Margit

Tlf. nr.: 22 69 17 92
Direkte nr.: 88 44 70 10

E-mail: margit@kai-andersen.dk

kontaktpersoner

Majbrith

Tlf. nr.: 21 71 36 25
Direkte nr.: 88 44 70 12

E-mail: majbrith@kai-andersen.dk

kontaktpersoner

Mike Gulbæk Thomsen

Tlf. nr.: 25 24 04 50
Direkte nr.: 88 44 70 08

E-mail: mike@kai-andersen.dk

close buttom

Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!


Eller ring til os 64751259

Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!