Kranopgaver

Hos Kai Andersens Eftf. består vores moderne vognpark til kranopgaver af 20 kranvogne og mobilkraner i forskellige størrelser og med forskellige kompetencer. Det gør os i stand til at varetage en bred vifte af kranopgaver, så uanset hvad du skal have løftet, kan vi klare opgaven

Ingen kranopgaver på Fyn er for stor eller for lille

Vi ved, at der findes mange forskellige kranopgaver, hvor der er behov for at anvende en stabil kranvogn eller mobilkran, som man kan stole på. Derfor har vi hos Kai Andersen Eftf. kranvogne, der egner sig til både store og små opgaver, hvilket gør det muligt for os at varetage og løse de fleste kranopgaver.

Vores store udvalg af kranvogne til løfteopgaver spænder fra 12 – 100 TM i løftekapacitet, og vognene har en rækkevidde på op til 36 meters højde/længde. Nogle kranopgaver kræver kranvogne med fly-jib og spil, derfor har Kai Andersens Eftf. naturligvis også den type kranvogne i kranparken. Vi overdriver altså ikke, når vi siger, at vi er klar til at løse enhver kranopgave.

Er en blokvogn nødvendig for at løse den givne kranopgave, så ligger vi naturligvis også inde med blokvogne til at flytte store emner. Vi har omfattende erfaring med kranopgaver, der indebærer løft og flytning af store emner, lige fra entreprenørmaskiner og produktionsudstyr til både og huse på op til 40 tons. Som sagt – ingen kranopgave er for stor til Kai Andersen Eftf. A/S.

Har du behov for at få hjælp til at få transporteret store elementer i forbindelse med din kranopgave, er vores vognmænd i Odense trænet i at betjene kranvogne og mobilkraner og udføre et væld af specialtransport-opgaver.

Se hvad vores kran løfter og rækker til

50 TM kran

53 TM kran

58 TM kran

135 TM kran

Vi løser alle kranopgaver på Fyn med fokus på fleksibilitet og kundeservice

Vælger du os til at løse dine kranopgaver på Fyn, er du altid sikret god service og kvalitetsarbejde.

Kai Andersens Eftf. står klar til at løse alle typer kranopgaver i Odense og på Fyn samt Trekantområdet, men hvis du befinder dig uden for Fyn og Trekantområdet, så kontakt os alligevel. Vi er meget fleksible og alsidige, og sammen kan vi helt sikkert finde frem til en løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Alle vores medarbejdere er kompetente og erfarne i alle typer opgaver. Derfor kan du være sikker på, at vi altid leverer kvalitetsarbejde til ekstremt konkurrencedygtige priser på kranopgaver. Derudover kan du også være sikker på, at vi altid overholder aftalte betingelser og leveringstider, så du kan få udført din kranopgave til tiden.

Ønsker du et godt tilbud på en mobilkran i Odense eller anden kranopgave, så kontakt os på tlf. 64 75 12 59 eller på info@kai-andersen.dk.
Har du behov for at kombinere din kranopgave med eventuelt specialtransport eller containerkørsel, så kan vi også nemt finde frem til en nem og effektiv løsning, så du kan få løst din opgave hurtigt og professionelt.

Opgave for mobilkran eller for en lastbil?

Udover at vi løser kranopgaver, kan vi også hjælpe dig med anden transport som kræver erfarne medarbejdere, mobilkraner og lastbiler. Hos Kai Andersen Eftf. har vi 50 forskellige lastbiler, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver.

Er du landmand? Så har du måske brug for en gylletransport eller en specialtransport, hvor vi kan flytte en mejetærsker eller et mindre hus. Til privatkunder eller virksomheder med byggeplaner, kan vi levere grus eller jord med en containerkørsel.

Er du i tvivl om, hvilken slags transport din opgave kræver, så ring endelig til os på tlf. 64 75 12 59. Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede dig med henblik på den bedste og sikreste løsning.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.