Kørselsopgaver

Gylletransport

Hos Kai Andersens Eftf. tilbyder vi kørsel og gylletransport for landbruget, da vi er eksperter i flytning af gylle, korn og spildevand. I vores moderne vognpark har vi bl.a. 9 specialdesignede tankvogne med en kapacitet på 40 m3, der med en læsse og aflæssetid på 3 – 5 minutter sikrer hurtig, sikker og effektiv gylletransport og andet landbrugstransport.

Vi er specialister inden for håndtering og transport af gylle og tilbyder effektive og pålidelige løsninger til landmænd og landbrugsvirksomheder. Med vores omfattende erfaring og dedikerede team er vi klar til at imødekomme alle dine gyllerelaterede behov.

Specialtransport

Vi har stor erfaring med specialtransport og speciel flytning af gods, og vi kan hjælpe med alt lige fra transport af autoværn til huse. Har du en opgave, der kræver specialtransport, kan du altid trygt lade os udføre opgaven. Med vores moderne og professionelle vognpark og erfarne vognmænd i Odense, er du altid garanteret de bedste forudsætninger for din opgave.

Containerkørsel

Hos Kai Andersens Eftf. er vi eksperter i containerkørsel, og vores store erfaring på området og moderne vognpark bestående af 20 stk. 4 – 7 akslede vogntog er din garanti for at containerkørsel opgaven altid løses professionelt og til din tilfredsstillelse.

Vi har et bredt udvalg af containere, der omfatter både åbne og lukkede containere i varierende størrelser fra 8 til 40 m3. Vore containerkørsel er ideel til f.eks. affald, grøntsager, murbrokker og korn for både private og erhvervsdrivende, der har behov for dette.

KRANOPGAVER

Hos Kai Andersens Eftf. består vores moderne vognpark til kranopgaver af 20 kranvogne og mobilkraner i forskellige størrelser og med forskellige kompetencer. Det gør os i stand til at varetage en bred vifte af kranopgaver, så uanset hvad du skal have løftet, kan vi klare opgaven.

ENTREPRENØRARBEJDE

Uanset hvilken type entreprenørarbejde, du skal have udført, så har vi ekspertisen og erfaringen til at realisere dit projekt. Kontakt Kai Andersens Eftf. på 64 75 12 59 eller på info@kai-andersen.dk.

STUDENTERKØRSEL

Vi sørger for, at I får en helt uforglemmelig dag i en af vores flotte biler, hvor sikkerheden er i top.  Om man er til vores nye moderne lastbiler eller mere til veteranbiler, er helt jeres valg.

Studenterkørsel er en vigtig del af studenterlivet i Danmark. Hvert år fejrer tusindvis af elever deres afslutning på gymnasiet eller HF, og en af de største traditioner i denne fejring er at tage på studenterkørsel. Studenterkørsel er en festlig og mindeværdig oplevelse, som eleverne vil huske resten af deres liv.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.