Entreprenørarbejde

Entreprenørarbejde på fyn

Vi udfører entreprenørarbejde af forskellig slags og ud fra vores ekspertise og erfaring vil vi vejlede dig bedst muligt i dit projekt. Ingen opgave er for stor eller lille, så har du en opgave, der skal løses, står vores kompetente og profesionelle team klar til at gribe bolden. 

Vi er din lokale entreprenør på Fyn.  

Entreprenørarbejde – Jordarbejde:

Kai Andersens Eftf. kan hjælpe dig med mange former for jordarbejde. Skal du have gravet ud til kælder eller have lagt rør ind? Vi har ekspertisen til at udføre opgaven for dig. Vi står til rådighed for alle slags kunder: private, virksomheder, boligforeninger m.m. Uanset opgavens størrelse, så vil vi ved grundig planlægning og kvalitetsarbejde, varetage dit jordarbejde.

Entreprenørarbejde – Kloak- og Drænarbejde:

Hos Kai Andersens Eftf. har vi en autoriseret kloakmester i form af Torben Andersen. Derfor varetager vi også glædeligt kloak- og drænarbejde hos Kai Andersen Eftf. Vi udfører alt entreprenørarbejde, der omhandler kloak- og drænarbejde. Så uanset om det drejer sig om udvidelse af kloaksystemer, installation af afløb, kloakrensning eller etablering af drænsystemer til marker, haver og huse, så besidder Kai Andersens Eftf. evnerne til at følge projektet til dørs. Vi står klar til at rådgive og vejlede om kloaksystemer, samt kloak og dræn generelt.

Entreprenørarbejde – Tv-inspektion:

Har du problemer med din kloak? Så er det måske en tv-inspektion, der skal til for at finde problemet. Kai Andersens Eftf. har kvalificerede medarbejdere til jobbet, samt udstyret der er nødvendigt til en tv-inspektion af stikledninger. En tv-inspektion kan effektivt og præcist finde frem til samtlige kloakproblemer, såsom forskudte samlinger, rotteskader og brud på rør.

Entreprenørarbejde – Belægnings- og Brolægningsarbejde

Skal du have lavet indkørsel, terrasse, gangsti eller noget helt fjerde? Kai Andersens Eftf. har mange års erfaring med entreprenørarbejde, og herunder hører naturligvis også opgaver der indebærer belægnings- og brolægningsarbejde. Hos Kai Andersens Eftf. har vi kompetente og fagstolte medarbejdere til at udføre et kvalitetsarbejde. Vi har selvfølgelig også maskinerne og redskaberne til at udføre et korrekt stykke belægningsarbejde, samt til den nødvendige forberedelse og forarbejdning af området, der skal belægges. Vi udfører alt belægningsarbejde. I samråd med kunden, vil vi ud fra ønsker og behov, finde frem til den bedste løsning uanset størrelse, materiale og funktion. Kai Andersens Eftf. laver belægnings- og brolægningsarbejde med udgangspunkt i langsigtede løsninger af høj kvalitet.

Din mand til ethvert entreprenørarbejde

Uanset hvilken type entreprenørarbejde, du skal have udført, så har vi ekspertisen og erfaringen til at realisere dit projekt. Kontakt Kai Andersens Eftf. på 64 75 12 59 eller på info@kai-andersen.dk.

Skal du have hjælp til transport? Så lad en af vores dygtige vognmænd fra Odense hjælpe dig. Vi tilbyder alt fra gylletransport til specialtransport.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.