banner

Specialtransport

Hos Kai Andersens EFTF. er vi eksperter i specialtransport af store elementer, der kræver ekstraordinært udstyr, ekstra omhu og øget sikkerhed. Med vores store erfaring på specialtransport-området og med vores moderne og professionelle vognpark, er du garanteret de bedste forudsætninger, når du har brug for en specialtransport.

Specialkørsel med Asfalt og autoværn

Hos Kai Andersens EFTF. har vi erfaring med specialtransport af asfalt og autoværn. Vores veluddannede og erfarne medarbejderstab er specialister i specialtransport i form af asfaltkørsel og kørsel med autoværn. Vi har det professionelle udstyr samt materialer til en sikker flytning og udskiftning af autoværn. Vores faglige stolthed gør, at vi leverer asfalt og autoværn effektivt og med præcision. Uanset hvor specialtransporten skal leveres, så kan du regne med, at din asfalt eller dit autoværn er fremme til tiden!

 

Specialtransport til specielle behov

Vi foretager alle former for specialtransport, uanset om det omhandler flytning eller transport. Kai Andersens EFTF. har omfattende erfaring med specialtransport af pavilloner, mejetærskere, store containere, sejlbåde, væltede lastbiler, elementer fra vindmøller, gravemaskiner helt op til 40 tons, huse og meget mere. Vi har erfaring med specialtransport af alt, der ikke kan transporteres på traditionelle trailere: Vi tilbyder transport til specielle behov og situationer.

 

Vi specialtransporterer efter dine behov og din lokation

Vi har mange erfarne og veluddannede medarbejdere til at løse netop din opgave. Vi tager altid højde for dine ønsker og behov, og vi sætter sikkerhed højt og sørger naturligvis for, at vores chauffører er erfarne og kompetente. Hos Kai Andersens EFTF. leverer vi altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi overholder naturligvis aftalte betingelser og leveringstider.
Ønsker du et godt tilbud på specialtransport, kontakt os på 64 75 12 59 eller på info@kai-andersen.dk. Vi tilbyder primært specialtransport på Fyn og i Trekantområdet, men vi er meget fleksible, så bare giv os et kald eller send en e-mail, og vi finder en løsning, der passer til din situation. Vi løser alle typer opgaver inden for transport i Odense og på Fyn

Løste opgaver

Kontaktpersoner

kontaktpersoner

Margit

Tlf. nr.: 22 69 17 92
Direkte nr.: 88 44 70 10

E-mail: margit@kai-andersen.dk

kontaktpersoner

Majbrith

Tlf. nr.: 21 71 36 25
Direkte nr.: 88 44 70 12

E-mail: majbrith@kai-andersen.dk

kontaktpersoner

Mike Gulbæk Thomsen

Tlf. nr.: 25 24 04 50
Direkte nr.: 88 44 70 08

E-mail: mike@kai-andersen.dk

close buttom

Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!


Eller ring til os 64751259

Bestil din vognmand - vi giver et uforpligtende tilbud!