Specialtransport

Uanset hvilken opgave du har, så kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig med din specialtransport. Hos Kai Andersens Eftf. er vi eksperter i specialtransport af store elementer. Vi har de rette redskaber og udstyr til din specielle transport, og vi udfører altid opgaverne med omhu og sikkerhed i fokus.

Erfaring med specialtransport

Vi har stor erfaring med specialtransport og speciel flytning af gods, og vi kan hjælpe med alt lige fra transport af autoværn til huse. Har du en opgave, der kræver specialtransport, kan du altid trygt lade os udføre opgaven. Med vores moderne og professionelle vognpark og erfarne vognmænd i Odense, er du altid garanteret de bedste forudsætninger for din opgave.

 • Fleksible omkring geografi
 • Eksperter i alt specialtransport
 • Kan klare alle størrelser og dimensioner
 • Moderne og professional vognpark
 • Vi kan hjælpe med al transport
 • Kvalitetsarbejde

Vi tilbyder speciel flytning af asfalt og autoværn

 • Erfaren og veluddannet medarbejderstab
 • Sikker dansk asfalt transport
 • Sikker special flytning og udskiftning af autoværn
 • Levere til tiden og rette sted
 • Specialister inden for kørsel af autoværn og asfalt
 

Har du brug for at få transport af asfalt eller autoværn kan Kai Andersens Eftf. udføre opgaven nemt og sikkert. Vi leverer altid til tiden og til det rette sted. Vi har stor erfaring på specialtransport-området og transport af asfalt og autoværn er ingen undtagelse. Hos Kai Andersen Eftf. har vi en veluddannet og erfaren medarbejderstab, som er specialiserede i kørsel med blandt andet asfalt og autoværn.

Vi har det rette udstyr og materiale til din opgave, og vi gør en dyd ud af altid at tilbyde en sikker flytning og udskiftning af autoværn, samt transportering af asfalt. Vi leverer altid asfalt og autoværn hurtigt, effektivt og selvfølgelig også med høj præcision – så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en specialtransport eller special flytning af gods. Også hvis du mangler grus til et projekt, så har vi en grusgrav du kan læse mere om her.

Special flytning til mange forskellige behov

Står du med en transportopgave af speciel størrelse eller dimensioner, som er uhensigtsmæssige for normal transport, så kan Kai Andersen Eftf. hjælpe dig med special flytning af dit gods. Hos os foretager vi alle former for specialtransport – også de svære opgaver.
Hos Kai Andersen Eftf. har vi erfaring med stort set det hele, og uanset hvad du skal have transporteret, kan du være sikker på, at det bliver gjort med omhu og fokus på sikkerhed.

Vi kan hjælpe med special flytning af eksempelvis pavilloner, mejetærskere, store containere, sejlbåde, væltede lastbiler, elementer fra vindmøller, gravemaskiner på op til 40 tons og huse. Så skal du have transporteret noget, der ikke kan fragtes med traditionelle trailere, så kan du trygt henvende dig til os for special flytning af genstanden(e). 

Vi udfører specialtransport på hele Fyn

Hos Kai Andersen Eftf. kan vi altid garantere god service og høj, faglig kompetence. Alle vores medarbejdere er erfarne og veluddannede, og de er derfor godt udrustet til at varetage dine specialtransport med stor præcision.

Vi tager naturligvis altid højde for dine ønsker og dine behov, og vi vægter sikkerhed og omhu højt. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vælger du Kai Andersen Eftf. til at varetage din specialtransport, kan du være sikker på, at vi altid overholder aftalte betingelser og leveringstider.

Har du en specialtransport, og kunne du godt tænke dig at få et godt tilbud på denne, så kontakt os på 64 75 12 59 eller på info@kai-andersen.dk.

Vi kommer ud på hele Fyn og i Trekantområdet, men har du en opgave, der går ud over disse områder, så er vi meget fleksible. Ring eller skriv til os, så kan vi komme frem til en løsning, der passer dig og din situation.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.