Studenterkørsel 2024

Studenterkørsel på fyn

Lad os stå for, at I får en helt uforglemmelig dag med studenterkørsel på Fyn i en af vores flotte lastvogne, hvor sikkerheden er i top.  Om I ønsker en ny moderne lastbil eller hellere vil køres rundt af en af vores veteranbiler er helt op til jer. 

Vi forstår, at dette er en helt særlig begivenhed, og vi er her for at sikre, at jeres studenterkørsel bliver en fejring af øjeblikket, I har arbejdet så hårdt for. Hvert år fejrer tusindvis af elever deres afslutning på gymnasiet eller HF, og en af de største traditioner i denne fejring er at tage på tur i en studentervogn. Studenterkørsel er en festlig og mindeværdig oplevelse, som I vil huske resten af livet. Vi er her for at stå for rammerne for jeres studenterkørsel, så jeres dag bliver både sjov og sikker. 

Vi leverer naturligvis lovpligtig forsikring og en uddannet chauffør til at guide jer igennem jeres dag. Vi ved, hvor meget dagen betyder for jer, så det er vigtigt, at I føler jer trygge og glade og kan koncentrere jer om hinanden og jeres familiebesøg.

Ring eller send os en mail for at høre om muligheden for at booke en lastvogn til jeres studenterkørsel.

På lastbilen er der: 

  • Musikanlæg med USB og bluetooth
  • Overdækket lad
  • Baghængt trappe

 

Og mon ikke chaufføren får brugt hornet i løbet af dagen – det tror vi nok han gør!

Vi tilbyder studenterkørsel på Fyn såvel som i resten af Syddanmark – herunder Kolding, Esbjerg og Sønderborg.

Få en eventyrlig studenterkørsel på fyn

Som ethvert andet eventyr, skal dine år på ungdomsuddannelsen have en lykkelig slutning. Hos Kai Andersen vil vi meget gerne sørge for, at du får den perfekte afslutning med en god studenterkørsel.

For mange studenter er studenterkørsel en stor og mindeværdig oplevelse i deres liv. Det er en dag, som de har set frem til i flere år, og som markerer afslutningen på deres uddannelse, og begyndelsen på et nyt kapitel i deres liv.

På samme måde som i eventyr er der en følelse af eventyrlyst og spænding forbundet med  studenterkørsel. Eleverne føler, at de er på en magisk rejse, hvor alt kan ske. 

Det vil også være en dag, hvor eleverne kommer tættere på hinanden og skaber minder sammen, som vil vare ved i mange år fremover. Det er en dag, hvor de kan have det sjovt, danse, synge og grine sammen, og hvor de kan fejre deres succes og venskab på en uforglemmelig måde. Det er en dag, som vil blive husket mange år frem, som et symbol på en særlig tid i deres liv og en fejring af deres succes og venskab. Det vil vi hos Kai Andersen gerne være med til at støtte op om ved at tilbyde studenterkørsel, som lever op til jeres forventninger. 

Vi tilbyder en eventyrlig studenterkørsel – både på Fyn og i resten af Syddanmark.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.