Studenterkørsel 2023

Studenterkørsel ved Kai andersen

Vi sørger for, at I får en helt uforglemmelig dag i en af vores flotte biler, hvor sikkerheden er i top.  Om man er til vores nye moderne lastbiler eller mere til veteranbiler, er helt jeres valg.

Studenterkørsel er en vigtig del af studenterlivet i Danmark. Hvert år fejrer tusindvis af elever deres afslutning på gymnasiet eller HF, og en af de største traditioner i denne fejring er at tage på studenterkørsel. Studenterkørsel er en festlig og mindeværdig oplevelse, som eleverne vil huske resten af deres liv.

Vi leverer naturligvis lovpligtig forsikring og en uddannet chauffør til at guide jer igennem jeres dag. Vi ved, hvor meget dagen betyder for jer, så det er vigtigt I føler jer trygge og glade dagen igennem og kan koncentrere jer om hinanden og jeres familiebesøg.

Derfor, ring ind eller send os en mail for at høre om muligheden for at booke en bil til studenterkørsel på dagen.

Vi tilbyder studenterkørsel i Odense og på Fyn såvel som på resten af Syddanmark, herunder Kolding, Esbjerg og Sønderborg.

På lastbilen forefindes:

  • Musikanlæg med USB og bluetooth
  • Overdækket lad
  • Baghængt trappe

Mon ikke chaufføren får brugt hornet i løbet af dagen – det tror vi nok han gør!

Få en eventyrlig studenterkørsel i Odense

Som ethvert andet eventyr, så skal dine år på ungdomsuddannelsen have en lykkelig slutning. Hos Kai Andersen vil vi meget gerne søge for, at du får den perfekte studenterkørsel.

For mange studenter er deres studenterkørsel en af de største og mest mindeværdige oplevelser i deres liv. Det er en dag, som de har set frem til i flere år, og som markerer afslutningen på deres uddannelse og begyndelsen på et nyt kapitel i deres liv.

På dagen for studenterkørslen føler eleverne sig som helte eller prinsesser, som er blevet fejret af hele deres omgivelser. De bærer deres studenterhuer med stolthed, og det er en dag, hvor de kan lade sig selv og deres individualitet skinne igennem.

På samme måde som i eventyr, er der en følelse af eventyrlyst og spænding forbundet med en studenterkørsel. Eleverne kan føle sig som om de er på en magisk rejse, hvor alt kan ske, og hvor de kan opleve noget nyt og spændende. Det kan være en dag fyldt med overraskelser og spændende begivenheder, som vil blive husket for altid.

Desuden kan en studenterkørsel også være en dag, hvor eleverne kommer tættere på hinanden og skaber minder sammen, som vil vare ved i mange år fremover. Det er en dag, hvor de kan have det sjovt, danse, synge og grine sammen, og hvor de kan fejre deres succes og venskab på en uforglemmelig måde.

Alt i alt kan en studenterkørsel føles som et eventyr, da det er en dag, hvor eleverne kan føle sig som helte eller prinsesser og opleve noget nyt og spændende sammen med deres venner. Det er en dag, som vil blive husket og mindet om i mange år fremover, som et symbol på en særlig tid i deres liv og en fejring af deres succes og venskab.

Vi tilbyder en eventyrlig studenterkørsel – både i Odense, på Fyn eller resten af Syddanmark.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.