Om os

KAI ANDERSEN

Historie

Kai Andersens Vognmandsfirma blev stiftet den 1.december 1947 af ægteparret Kai og Dagmar Andersen. Vognmandsforretningen voksede støt via hårdt arbejde, fornuftige investeringer og udviklingen i samfundet. I en periode var Kai og Dagmar oppe på en vognpark på 12 lastvogne, der stod til prægtigt skue på pladsen ved siden af virksomheden, når de ikke kørte på landevejene med alt lige fra jordkørsel, gylletransport, containere til kreaturer og grus.

1988 var et historisk år for Kai Andersen Vognmandsfirma. Her overtog Torben, Kai og Dagmars yngste søn virksomheden. Gennem hele Torbens ungdom havde videreførelsen og videreudviklingen af forældrenes livsværk været hans store drøm. Torben havde samlet meget erfaring fra vognmandsbranchen gennem flere års arbejde i virksomheden.

Med overtagelsen skiftede vognmandsfirmaet navn til det nuværende; Kai Andersens Eftf. Under Torbens ledelse voksede vognmandsfirmaet hastigt igennem de næste 2 årtier, og virksomheden blev medio 2013 omdannet fra enmandsejet virksomhed til aktieselskab. I 2014 fik vi samlet alle aktiviteter i nyt domicil i Tommerup.

Virksomhedens fundament bygger således på gode og sunde traditioner med stor faglig stolthed og fleksibilitet som de bærende elementer. Der er i dag ca. 60 medarbejdere beskæftiget i virksomheden og Kai Andersens Eftf. har i dag en omfattende vognpark bestående af kranvogne, blokvogne, vogne til gylletransport og containerbiler mm.

Hos Kai Andersens Eftf. står vi klar med råd og vejledning, og vi giver altid et godt tilbud på gyllekørsel, containerkørsel, specialtransport og kranopgaver. Kontakt os på 64751259 eller på info@kai-andersen.dk. så finder vi en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Politik

Vi vil til enhver tid levere professionelle og attraktive transportydelser til kunder der ønsker og har behov for at få transporteret materiel, råstoffer, materialer.

Ved at have en strømlinet virksomhed med en solid bundlinje skaber vi en troværdig og fremtidssikret virksomhed for vore kunder, medarbejdere, ejere og andre interessenter.

Ved at have en prissætning, der er kalkuleret sikrer vi den bedste pris hver gang til gavn for gensidig værditilvækst og fastholdelse af kundesegmenter.

Gennem god og fleksibel planlægning af udførelse af opgaver og et velplejet materiel af nyere dato, sikrer vi at belaste miljøet mindst muligt.

Vi vil altid følge med i den teknologiske udvikling for det materiel vi har og er villige til investere når dette anses for fordelagtigt for vores forretning.

Gennem vores forpligtende arbejde med og brugen af vort ledelsessystem sikrer vi løbende at forbedre vores virksomhed og dermed styrke vores position som professionel og attraktiv transportør.

Ledige stillinger:

Vi søger stabile og loyale chauffører, gerne med erfaring fra landbrug, entreprenørkørsel, containerkørsel eller lignende. Vi tilbyder ordnede forhold bl.a. godkendt overenskomst mellem DTL og 3F. Vores virksomhed har eksisteret i over 75 år og har primært opgaver på Fyn og omliggende øer.

Du vil skulle køre ud fra Ellehaven 48, 5690 Tommerup, hvor vi også har administration og værksted liggende. Send meget gerne din ansøgning på mail til: martin@kai-andersen.dk indeholdende hvad du tidligere har beskæftiget dig med samt hvilke arbejdsgivere du har arbejdet for.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.